Natuurlijk de beste

Crocktail

Alle CROCKTAIL recepten zijn samengesteld uit specifieke ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om hun goede uitwerking op het organisme.

Zij bevatten allen appelvezels, fructo-oligosachariden en lijnzaad.

CROCKTAIL, dat zijn gezonde recepten zonder GGO, zonder kleurstoffen en zonder toevoeging van kunstmatige antioxydanten.

Appelvezels

Deze bevatten polyfenolen wat antioxydanten zijn met een 4 keer krachtiger werking dan vitamine C en 5 maal krachtiger dan vitamine E. Polyfenolen leveren ook een goede bijdrage aan de mineralisatie van de botten. Appelpectines worden goed door het lichaam opgenomen en dragen bij aan een evenwichtige regulering van de spijsvertering. Zij helpen bij de eliminatie van voedingsresten en pectinezuur, onoplosbaar, stimuleert het spijsverteringskanaal.

Fructo-oligosacchariden

Dit zijn prebioticadie die, door het stimuleren van de groei van de darmflora (bifidusbacteriën, lactobalcillen), zorgen voor een vermindering van de pathogene bacteriën in het spijsverteringssysteem. Daarbij dragen zij bij aan vermindering van onaangename geuren en helpen ze bij het voorkomen van spijsverteringsproblemen.

Lijnzaad

Erg rijk aan omega 3, vetzuren die essentieel zijn voor de kat en belangrijk voor het soepel functioneren van alle onderdelen van het organisme, met ontstekingsremmende en bloedsomloopstimulerende eigenschappen.

Yucca

Zorgt voor een vermindering van geurtjes (absoptie van ammoniakstikstof) en biedt bescherming tegen bacteriële aandoeningen.

Taurine

Aan de voedingsmiddelen van de Crocktaillijn is extra taurine toegevoegd (een aan aminozuur verwante stof die onmisbaar is voor de kat) als aanvulling op de taurine die in de grondstoffen al aanwezig is (vlees en vis).


Proteïnen en vetten

Met haar vestiging in de belangrijkste landbouw- en visserijregio van Frankrijk, heeft FLATAZOR Pro-Nutrition direct toegang tot eerste keus ingrediënten uit de regio, die zorgvuldig geselecteerd worden.

De proteïnen in het vlees en de vis zijn geselecteerd op basis van hun verteerbaarheid (>85%), hun hoge gehalte aan essentiële aminozuren en hun lage gehalte aan mineraalhoudende stoffen. En de dierlijke en plantaardige vetten (eendenvet, koolzaadolie…) zijn geselecteerd op basis van versheid, vetzuursamenstelling en smakelijkheid.

Gemiddelde analytische kenmerken crocktail Adult Gevogelte crocktail Adult Vis crocktail Adult Multibrokjes crocktail Kitten crocktail Sensitive crocktail Gesteriliseerd en/of Light crocktail Senior
Proteinen % 31 31 30 34 32 34 33
Vetten % 15 15 12 19 20 10 16
As (minerale) % 7 7 7 8 6,5 7,5 6,5
Cellulose % 2 2 2 1,5 2 4,5 2
Metaboliseerbare
energie
kcal / kg 3390 3390 3219 3621 3685 3051 3492
kJ / kg 14170 14170 13456 15139 15404 12755 14597
Fosfor % 0,7 0,7 0,7 0,7 0,66 0,65 0,6
Calcium % 1,1 1 1,1 1,1 1 1 1
Natrium g / kg 4,9 5,3 3,9 4,9 3 3,9 3,3
Kalium g / kg 3,5 4,3 4,6 7 5,1 6,1 4,5
Magnesium g / kg 1 1,1 1,1 1 0,9 1 1,1
Linolzuur g / kg 23,5 22,1 21,5 27,7 26,3 17,3 23,2
Alpha linolzuur g / kg 6,4 6,4 3 13,3 13,2 6 11,4
Lysine g / kg 10,8 13,8 12,5 16,6 12,9 15,6 15,7
Methionine g / kg 4,6 5,2 4,6 7,5 7,3 7,5 7,5
Taurine mg / kg 600 600 600 1600 1400 1400 1400
Koper mg / kg 18 17 18 22 20 21 21
Zink mg / kg 90 83 90 120 105 107 104
Mangaan mg / kg 80 89 90 124 110 112 106
Jodium mg / kg 10 10,5 8,2 10,3 11,3 4,1 8,6
Selenium mg / kg 0,4 0,45 0,4 0,5 0,45 0,45 0,45
Vitamine A UI / kg 10000 10000 10000 25000 17500 17500 17500
Vitamine D UI / kg 1000 1000 1000 2200 1600 1600 1600
Vitamine E UI / kg 80 80 80 200 230 150 200
Vitamine B1 mg / kg 5 5 72 108 106 106 106
Vitamine B2 mg / kg 3 3 3,5 5,6 4,6 4,6 4,6
Pantoteenzuur mg / kg 9 9,2 10 15,7 13,1 13,1 13,1
Vitamine B6 mg / kg 3,9 3,9 4,3 6,7 5,6 5,6 5,6
Vitamine B12 mg / kg 0,02 0,02 0,02 0,03 0,02 0,02 0,02
Vitamine B3 mg / kg 36 37 40 63 52 52 52
Biotine mg / kg 0,2 0,2 0,2 0,3 0,25 0,25 0,25
Choline mg / kg 3250 3250 3400 4500 4000 4000 4000
Foliumzuur mg / kg 0,7 0,7 0,8 1,2 1 1 1
 
Cleantex